Kinderen en een uitvaartverzekering Zijn mijn kinderen standaard meeverzekerd?

Als je zwanger bent, weet je dat je van alles moet regelen. Je gezin wordt uitgebreid en daardoor inventariseer je opnieuw hoe je er financieel voor staat. Ook je uitvaartverzekering hoort daarbij. Veel verzekeraars dekken tijdens de zwangerschap je ongeboren kind.

Verzekeraar Beoordeling Dekking Looptijd Premie Afsluiten
monuta €8000 Levenslang €6,71
dela €8000 Levenslang €6,14

Kinderen meeverzekeren

Als je kind geboren is kan je deze bijzetten op je eigen uitvaartverzekering. Vraag dit aan je uitvaartverzekeraar. Er zijn verzekeringen waarbij de kinderen gratis zijn meeverzekerd tot een bepaalde leeftijd. Vaak is dit tot 18 jaar. De hoogte van de dekking is afhankelijk van de voorwaarden van de uitvaartverzekering.

Eigen uitvaartverzekering voor je kind

De premie of koopsom voor een uitvaart of levensverzekering is afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde. Hoe eerder je dus een polis voor je kind afsluit hoe lager de aanvangspremie of koopsom is. De verzekering biedt in dit geval een levenslange dekking voor je kind. Als hij of zij 18 jaar is geworden kan je de polis overdragen. Dan is je kind de eigenaar van de polis.Wil jij een goede polis afsluiten voor jou en je eventuele kinderen? Bekijk dan meer informatie over verzekeraars als Ardanta, Nuvema of Dela.

Zorgeloos uw uitvaart regelen Direct een goedkope overlijdensverzekering vergelijken