Ardanta Uitvaartverzekering Een Ardanta begrafenisverzekering afsluiten

Misschien bent u nog helemaal niet bekend met de uitvaartverzekeringen van Ardanta, maar op deze pagina leest u er alles over. Deze verzekeraar biedt op dit moment (april 2024) 3 verschillende pakketten aan. De verschillen tussen deze pakketten zijn de lezen op de website maar zijn samengevat de kapitaalverzekeringen en naturaverzekeringen:
– Geld Garant Uitvaartplan
– Geld Geregeld Uitvaartplan
– Zorg Garant Uitvaartplan

Extra dekking 
Inhoudelijk kunnen we zeggen dat deze polissen, naast de dekking voor de uitvaart, gezamenlijk de volgende onderdelen bevatten:
– Kinderen standaard meeverzekerd tot 18 jaar
– Een dekking voor ongevallen
– Mogelijkheid om tot 75 jaar een polis af te sluiten
– Zelf invloed op de looptijd van de premie
– Nazorg aan familieleden (kinderen) na overleiden

Woon jij in bijvoorbeeld Soest, Almelo of Dronten en wil je een ardanta polis afsluiten? Dan moet je altijd twee gezondheidsvragen beantwoorden. De antwoorden op deze vragen hebben invloed op de hoogte van de premie.

Verzekeraar Beoordeling Dekking Looptijd Premie Afsluiten
monuta €8000 Levenslang €6,71
dela €8000 Levenslang €6,14

Een uitvaart bij Ardanta verzekeren

Deze verzekeraar is al sinds 1956 actief en is op dit moment onderdeel van ASR Nederland (bekend van velerlei verzekeringen). Deze maatschappij streeft de missie ‘helpen door te doen’ na. Meer dan alleen een verzekeraar dus. Ze willen maximale hulp en ondersteuning bieden door vooruit te denken en doortastend te zijn. Zowel de Ardanta kapitaalverzekering als Ardanta naturaverzekering scoren goed op klanttevredenheid. Qua prijs zijn ze niet de goedkoopste en ook zeker niet de duurste. U weet bij deze partij precies wat er wel en niet gedekt is. Voor inwoners van Rijswijk, Eindhoven of Enschede, en andere Nederlandse plaatsen, geldt vandaag geregeld is direct verzekerd. U kunt online direct alle uitvaartwensen vastleggen. De geldverzekering keert een vast bedrag uit na overlijden, de naturapolis onder ander de volgende elementen:
– Volgauto
– Vervoer overledene
– Verzorgen lichaam
– Standaard kist
– Uitvaartleider en kistdragers
– 100 rouwkaarten
– Condoleanceregister

Gewoon goed afscheid nemen Wacht niet langer, en regel uw uitvaart vandaag nog!