Uitvaartverzekeraars

Wilt u alle uitvaartverzekeraars met elkaar vergelijken? In Nederland zijn er veel verschillende verzekeringsmaatschappijen. De meest bekende aanbieders zijn Yarden, Dela en Monuta. Dit zijn organisaties die al jarenlang actief zijn. Bovendien hebben deze partijen veel lokale contacten en eigen uitvaartcentra. Voor een natura uitvaartverzekeringen zijn dit uitstekende opties. Een natura verzekering betaalt niet uit in geld, maar in een dienstenpakket. Bij deze verzekeraars kunt u uw uitvaartwensen grotendeels al doorgeven. Zo zadelt u uw nabestaanden niet op met moeilijke keuzes. Daarnaast hebben we de verzekeraars die zich meer richten op de kapitaal uitvaartverzekering. Denk hierbij aan Ardanta, Klaverblad, of Reaal. Wanneer u komt te overlijden keren deze maatschappijen een geldbedrag. Dit kan de familie dan naar eigen inzicht besteden voor uw uitvaart.

Verzekeraar Beoordeling Dekking Looptijd Premie Informatie Afsluiten
monuta €8000 Levenslang €6,71 Meer info
over Monuta
dela €8000 Levenslang €6,14 Meer info
over Dela

Wat is de beste uitvaartverzekering van mei 2024?

Hierboven vind je een overzicht met de meest populaire uitvaartverzekeringen. Veel mensen zoeken naar de “beste” verzekering. Maar wat een goede uitvaartverzekering is, dat wisselt enorm per persoon. Het is namelijk een ontzettend persoonlijk product? Wilt u van tevoren al heel specifiek uw wensen doorgeven? Dan kunt u het beste kiezen voor een partij als Yarden of Monuta. Hier kunt u namelijk al heel specifiek een uitvaart “samenstellen”. Hierbij is de premie niet het enige wat een doorslag geeft. Vergelijk ook goed de inhoud van de natura pakketten. Hier kan namelijk veel verschil in zitten.

Kiest u voor een kapitaal verzekering waarbij er een voorafgekozen bedrag wordt uitgekeerd wanneer u komt te overlijden? Dan is vergelijken op basis van prijs wel een slim idee. Wel is het zo dat de premies regelmatig wijzigen. Gebruik dus onze vergelijker om de goedkoopste uitvaartverzekering van mei 2024 te vinden. Let verder goed op de looptijd, indexering en hoe het geld belegd wordt.