Nuvema Uitvaartverzekering Een Nuvema begrafenisverzekering afsluiten

Nuvema staat voor een persoonlijke en eerlijke uitvaartverzekering. Wanneer u een begrafenisverzekering wilt regelen bij Nuvema dient u allereerst uw postcode in te vullen. Vervolgens kiest u voor begraven of cremeren. Daarna vindt u de prijzen die gebaseerd zijn op regio. De premie kan in Schiedam of Almere helemaal anders zijn dan in Hoogeveen. Het mooie van Nuvema is dat u het pakket volledig online kunt samenstellen. Zo kiest u direct een begraafplaats, vervoer, volgauto’s, een kerkdienst, organist, rouwkaarten, enzovoort. In korte tijd heeft u eigenlijk al best concreet uw uitvaart vastgelegd en verzekerd. U kunt het pakket aanvullen met een vrij te besteden bedrag. Dit kunnen de nabestaanden dan naar eigen inzicht besteden.

Voordelen Nuvema uitvaartverzekering april 2024

  • Al verzekerd vanaf €4,52 per maand
  • Ongeveer 300.000 klanten
  • Kinderen tot de leeftijd van 18 jaar worden gratis meeverzekerd
  • Prijzen aangepast op de locatie
  • Gebruik maken van lokale faciliteiten
  • Eenvoudig aanpasbaar
Verzekeraar Beoordeling Dekking Looptijd Premie Afsluiten
monuta €8000 Levenslang €6,71
dela €8000 Levenslang €6,14

Goedkope begrafenisverzekering bij Nuvema afsluiten

Nuvema is al 70 jaar actief in Nederland. De verzekeraar onderscheidt zich van de andere aanbieders. Zo probeert Nuvema heel specifiek uw persoonlijke uitvaartwensen te inventariseren. Daarnaast is de verzekeraar heel transparant over de kosten van de uitvaart. Wanneer uw uw postcode invoert, wordt u meteen verwezen naar een lokale uitvaartverzorger. U treft dan direct de kosten van de verschillende onderdelen. Denk aan de kosten van een kist, de kosten van een aula of kerk, of de grafkosten. Nuvema werkt in totaal met 300 uitvaartverzorgers. Deze zijn actief door heel Nederland, van Nunspeet tot aan Bloemendaal en Heerhugowaard. Vul de postcode in, en ontdek welke mogelijkheden er bij u in de regio zijn.

Het mooie is dat u nog een vrij bedrag kunt toevoegen aan uw verzekering. Bijvoorbeeld €2.000. Dit bedrag wordt dan – naast het samengestelde dienstenpakket – uitgekeerd aan de nabestaanden. Met dit geld kunnen zij de uitvaart nog mooier of persoonlijker maken. Nuvema vindt het daarnaast belangrijk dat uw verzekering over 30 jaar nog steeds passend is. Dit doen zij door ieder jaar alle kostenposten weer langs te lopen. Is er iets duurder geworden? Bijvoorbeeld de koffie of de grafkosten? Dan wordt uw verzekering hierop – in overleg – op aangepast.

Gewoon goed afscheid nemen Wacht niet langer, en regel uw uitvaart vandaag nog!