Monuta Uitvaartverzekering Een Monuta begrafenisverzekering afsluiten

Monuta is samen met Yarden en Dela een van de meest bekende uitvaartverzekeraars in Nederland. Al jarenlang opereert deze organisatie vanuit de missie om nabestaanden vooral met een goed gevoel afscheid te kunnen laten nemen van een overleden dierbare. Op de website van Monuta vind je dan ook enorm veel praktische en nuttige informatie rondom een begrafenis of crematie. Een persoonlijke uitvaart staat hierin voorop. Kiest u voor een verzekerd bedrag van €8.000? Dan start de premie vanaf €6,70 (18 jaar) en dit loopt langzaam op tot circa €35 op uw 65e. Bij Monuta uitvaartverzekeringen kunt u kiezen voor een kapitaal-, en natuurverzekering. Met name de naturaverzekering is een interessant product van Monuta. Bij deze variant hebben nabestaanden namelijk recht op een dienstenpakket die u van tevoren samenstelt. Gezien de rijke contacten van Monuta zijn dit uitstekende pakketten tegen een aantrekkelijke premie. Monuta heeft overal door het land lokale uitvaartverzorgers. Dat geldt bijvoorbeeld voor Middelburg, Maastricht en Gouda.

Voordelen Monuta Uitvaartverzekering mei 2024

 • Een premie vanaf €4,98 per maand
 • Ruim 1,5 miljoen klanten gingen u voor
 • Kinderen worden gratis meeverzekerd (tot 18 jaar)
 • Een op maat gemaakt dienstenpakket samenstellen
 • Verschillende soorten verzekeringen
 • Uitstekend bereikbaar
Verzekeraar Beoordeling Dekking Looptijd Premie Afsluiten
monuta €8000 Levenslang €6,71
dela €8000 Levenslang €6,14

Begrafenisverzekering Monuta mei 2024 afsluiten

De verzekeraar biedt verschillende verzekeringen. Hieronder vindt u meer informatie over de Monuta uitvaartverzekeringen van mei 2024. De actuele opties zijn:

 1. Uitvaart Basis-verzekering
 2. Uitvaart Plus-verzekering
 3. Uitvaart Top-verzekering
 4. Uitvaart Flexibel-verzekering
 5. Uitvaart Geld-verzekering

 

De Basis, Plus, Top, en Flexibel zijn in feite combinatieverzekeringen (een combi van natura en kapitaal). Bij uw overlijden ontvangen nabestaanden een vooraf gekozen dienstenpakket, aangevuld met een vrij te besteden bedrag. Dit vrij te besteden bedrag varieert van €2.500 tot €5.500. Bij het flexibele pakket kunt u zelf bepalen hoe groot het geldbedrag is. Wilt u van te voren niet nadenken over de invulling van uw uitvaart? Of wilt u dat uw nabestaanden dit doen? Dan bent u het beste af met de Geld-verzekering. Dit is een kapitaalverzekering waarbij u een zelfgekozen bedrag kunt verzekeren. Het maximum bedrag is €15.000. Het grote voordeel van Monuta is dat de organisatie actief is door het hele land. Dus of u nu woonachtig bent in Dalfsen, Delfzijl of Delft: Monuta is altijd dichtbij.

Gewoon goed afscheid nemen Wacht niet langer, en regel uw uitvaart vandaag nog!