Yarden Uitvaartverzekering Een Yarden begrafenisverzekering afsluiten

Yarden is een van de meest bekende en meest populaire uitvaartverzekeringen in Nederland. Yarden is een vereniging, en kent bijna 1.000.000 leden. De verzekeraar biedt 3 type verzekeringen: een Natura-, Kapitaal-, en combinatieverzekering. Kies je voor een verzekerd bedrag van €8.000. Dan kan je instappen vanaf €5,81 (18 jaar). Naarmate je ouder wordt neemt deze premie toe. Op je 65e betaal je ongeveer €40 per maand aan premie voor de Yarden uitvaartverzekering (juli 2024). Het minimaal te verzekeren bedrag is €500, en het maximum bedrag is €20.000. Kinderen worden tot een leeftijd van 21 jaar standaard gratis meeverzekerd. Het is mogelijk om de premie te laten indexeren. Kiest u voor de verzekering van Yarden? Dan ontvangt u 10% extra budget bij de aangesloten partners. Bij deze verzekeraar mag je er verder op vertrouwen dat er goed naar uw vragen en eventuele klachten geluisterd wordt. Niet voor niets ontving Yarden de Gouden Oor Erkenning. Lees door over Heerenveen, Deventer of Ermelo.

Voordelen van uitvaartverzekering Yarden (update juli 2024)

  • Al vanaf €1,99 per maand beschikbaar
  • U wordt gratis lid van de Yarden vereninging
  • Vrijheid in keuze, zeer flexibel
  • Kinderen tot 21 jaar gratis verzekerd
  • 10% extra budget voor nieuwe leden

 

Verzekeraar Beoordeling Dekking Looptijd Premie Afsluiten
monuta €8000 Levenslang €6,71
dela €8000 Levenslang €6,14

Begrafenisverzekering van Yarden afsluiten

De begrafenisverzekering van Yarden kent een aantal belangrijke voordelen. Allereerst is de premie van Yarden ontzettend laag. Daarnaast wordt u gratis lid van de Yarden vereniging waar weer vele voordelen aan verbonden zijn. Met een verzekering van yarden heeft u bovendien altijd vrije keuze op het gebied van uitvaartverzorging. U kunt zelf een verzorger, begraafplaats of aula kiezen. Wel kan het voordeliger zijn om te kiezen voor bijvoorbeeld een uitvaartverzorger die is aangesloten bij Yarden.

Natura of Kapitaal verzekering?

Bij Yarden kan je kiezen uit een natura-, of kapitaalverzekering. Ook is een combinatie van beide mogelijk. Wilt u van te voren al grotendeels uw begrafenis samenstellen? Dus wilt u al een locatie, kist of uitvaartverzorger kiezen? Dan bent u het beste af met een natura verzekering. De nabestaanden zijn volledig ontlast, en hoeven geen ingewikkelde keuzes meer te maken. Ook zijn de kosten (grotendeels) gedekt. Wilt u liever niet bezig zijn met de invulling van uw begrafenis, maar wilt u wel dat er straks voldoende geld is voor uw uitvaart? Dan kunt u het beste kiezen voor een kapitaalverzekering. De nabestaanden krijgen dan een vooraf gekozen bedrag uitgekeerd waarmee ze de begrafenis of crematie kunnen betalen. Een combinatieverzekering is een combinatie van natura, en kapitaal. Vaak spreken we ook nog van een natura sommenverzekering. Dit is een soort kapitaalverzekering, met het verschil dat het geld alleen uitgegeven mag worden aan uitvaart gerelateerde zaken. Bezoek ook Lelystad, Beverwijk en Houten.

Gewoon goed afscheid nemen Wacht niet langer, en regel uw uitvaart vandaag nog!