Klaverblad Uitvaartverzekering Een Klaverblad begrafenisverzekering afsluiten

Een uitvaart begint tegenwoordig vanaf zo’n €5000-€6000. Dan heeft u een basispakket. Een doorsnee uitvaar kost echter wel zo’n €8000-€9000. Klaverblad verzekeringen kan u hierin ondersteunen. De kapitaal uitvaartverzekering van Klaverblad keert na overlijden namelijk het vooraf gekozen bedrag uit aan uw nabestaanden. Er is geen spraken van een naturapolis waarbij klaverblad de uitvaart regelt. U heeft dus volledige vrijheid bij deze verzekeraar. Het bedrijf is al actief op deze markt sinds 1850. Een behoorlijke periode dus. Naast deze verzekeringen kunnen praktische alle soorten polissen worden afgesloten. Een lokale adviseur kan hierin bemiddelen. De Klaverblad uitvaartverzekering komt goed uit de test. Veel klanten zijn blij met de service en afhandeling nadat er een overlijdensgeval is gemeld. De hoogte van de verzekering ligt tussen de 3 duizend en 20 duizend euro. U kiest zelf dus de hoogte van de uitkering. Lees verder over Staphorst, Borne, Hilversum en Katwijk.

Verzekeraar Beoordeling Dekking Looptijd Premie Afsluiten
monuta €8000 Levenslang €6,71
dela €8000 Levenslang €6,14

Voordelen afsluiten klaverblad verzekering

Ook in april 2024 sluiten weer veel mensen een uitvaartpolis bij klaverblad af. Er zijn een aantal voordelen die we u beslist niet willen onthouden:
– U kunt zelf kiezen voor betalen per maand, kwartaal of per jaar.
– U kunt de polis altijd opzeggen (maandelijks opzegbaar).
– Ieder jaar wordt de polis geïndexeerd met een 2% verhoging.
– Het jaarlijks verhogen van de premie gaat door tot het 80ste levensjaar.
– Klanten tot 70 jaar kunnen een verzekering afnemen.
– Er is geen minimum leeftijd voor het afsluiten van de polis.
– Gratis meeverzekerde kinderen (tot een bedrag van €7.000 euro).
– Geen natura uitvaart maar uitkering in geld

Heeft u interesse in deze verzekering? Dan kunt u deze direct online afsluiten. Of u nu in Purmerend, Emmen of Tilburg woont, iedereen in Nederland kan aanspraak maken op deze begrafenispolis.

Gewoon goed afscheid nemen Wacht niet langer, en regel uw uitvaart vandaag nog!